Παρέμβαση 5μηνιτών σε Περιφέρεια και Δήμο στα Γιάννινα

Πραγματοποιήθηκε στις 22/01 εκτεταμένη παρέμβαση με μοίρασμα κειμένων σε όλα τα κτίρια που στεγάζουν υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών, από την πρωτοβουλία εργαζομένων σε κοινωφελή προγράμματα μέσω ΟΑΕΔ “5μηνίτες δίχως ίχνος υπομονής…” και με τη στήριξη αλληλέγγυων συντρόφων/ισσων.

Στόχος της παρέμβασης ήταν αφενός να δημοσιοποιηθεί το αίσχος των εργασιακών συνθηκών των 5μηνιτών και αφετέρου να δημιουργηθούν οι πρώτες ζυμώσεις μεταξύ των εργαζομένων με 5μηνη σύμβαση, ώστε να προκύψουν στο αμέσως επόμενο διάστημα δράσεις. To κείμενο εδώ: 140122 – keimeno 01 gia 5mhna

Μία απάντηση στο “Παρέμβαση 5μηνιτών σε Περιφέρεια και Δήμο στα Γιάννινα”

  1. Σχετικά με αυτά που λέτε πρέπει να γίνει μια συνάντηση ή συνέλευση όπως θέλετε πέστε το όπου να συμμετέχουν 5μηνοι οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στα Γραφεία Προσωπικού των φορέων. Λόγω της επικαιρότητας (διαδημοτική κινητικότητα, διαθεσιμότητα και απολύσεις) που αφορούν τους αορίστου χρόνου, δε διαβλέπω να προωθούνται τα ζητήματα μας αν δεν προσπαθήσουμε όσοι είμαστε τοποθετημένοι σε τέτοια γραφεία, με προσωπικό τρέξιμο. Θαύματα δεν θα γίνουν αλλά σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να πετύχουμε κάτι αν οργανωμένα γνωρίζουμε τις διαδικασίες των Εντύπων ΕΣΠΑ, τις προθεσμίες και τα γνωστά ευτράπελα που συμβαίνουν με τις καθυστερήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *