Κινητοποίηση των εργαζομένων στα ΚΟΧ Βόλου

βολος κοινωφελήΑπό τις 6.30 το πρωί μέχρι και τη 1.00 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Μαρτίου, εργαζόμενοι του Δήμου Βόλου με 5μηνη σύμβαση απέκλεισαν τη ΔΕΥΑΜΒ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Μείζονος Περιοχής Βόλου), όπως είχαν προαναγγείλει, διεκδικώντας
την καταβολή δεδουλευμένων 2,5 μηνών.

Ανακοίνωση – Κάλεσμα των εργαζόμενων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Κατόπιν απόφασης των εργαζομένων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, σήμερα 21/3 πραγματοποιήθηκε κατάληψη του κτηρίου της ΔΕΥΑΜΒ, σαν μέτρο πίεσης για την καταβολή των δεδουλευμένων μας, τα οποία δεν μας έχουν καταβληθεί εδώ και 2,5 μήνες και ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται και λήγουν συμβάσεις συναδέλφων μας σε λίγες μέρες.

Καταγγέλλουμε την παρουσία της αστυνομίας και την παρέμβαση εισαγγελέα στην κινητοποίησή μας, ενώ παλεύουμε για την αυτονόητη πληρωμή μας. Επίσης καταγγέλλουμε τη στάση και του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΜΒ για τις απειλές και την προκλητική του συμπεριφορά.

Ξέρουμε ότι απέναντί μας είναι οι εργοδότες μας ΙΝΕ της ΓΣΣΕ και ΕΚΒ που έχουν βάλει πλάτη, ώστε να μην έχουμε κανένα δικαίωμα σαν εργαζόμενοι. Απέναντι μας είναι και η δημοτική αρχή, η οποία καρπώνεται την εργασία απλήρωτων εργαζόμενων, εφαρμόζοντας τα αντιλαϊκά μέτρα της συγκυβέρνησής -Ε.Ε.- τρόικας που στοχεύουν στην κατάργηση κάθε εργατικού και δημοκρατικού δικαιώματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *