Ανακοίνωση από την πρώτη τακτική συνέλευση

oaed-1Οι συνάδελφοι από τη συνεκοχ πραγματοποιήσαμε την πρώτη τακτική συνέλευση μας για τη νέα περίοδο που ανοίγει μπροστά μας.

Συζητήθηκε η νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα νέα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας και γενικά τα προγράμματα που απευθύνονται στους ανέργους. Απέναντι στον εργασιακό μεσαίωνα που είναι πλέον μια πραγματικότητα αποφασίστηκε το “άνοιγμα” της συνέλευσης στους ανέργους/εργαζόμενους όλων των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ και του ΕΣΠΑ. Η διάσπαση και κατηγοριοποίηση των ανέργων/εργαζομένων που εργάζονται κάτω από διαφορετικά καθεστώτα είναι συγκεκριμένη κρατική επιλογή. Επιλογή που ως άνεργοι και εργαζόμενοι πρέπει να καταφέρουμε να την υπερβούμε και να ενοποιήσουμε όλες τις αντιστάσεις μικρές ή μεγάλες που αναπόφευκτα προκύπτουν σε μιά ενιαία κινηματική διαδικασία, προκειμένου να αντιπαλέψουμε τη νέα εργασιακή και κοινωνική βαρβαρότητα. Για το προσεχές διάστημα προγραμματίζεται η διοργάνωση δημόσιας εκδήλωσης/καλέσματος προς τους άνεργους και εργαζόμενους και η ανάλογη καμπάνια με την έκδοση αφίσας και ενημερωτικού κειμένου. Επόμενη τακτική συνέλευση τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 18.00 στην ΑΣΟΕΕ.  Σε περίπτωση αδυναμίας να βρεθούμε ΑΣΟΕΕ για τον οποιονδήποτε λόγο, η συνέλευση μεταφέρεται στο αυτόνομο στέκι (ζωοδόχου πηγής 95)

Αναδημοσιεύουμε το ΦΕΚ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ (2013)  καθώς έχει αρκετές πληροφορίες που αφορούν τις διαδικασίες πρόσληψης, πληρωμής κλπ.

2 απαντήσεις στο “Ανακοίνωση από την πρώτη τακτική συνέλευση”

  1. geia sasa egw kai alla 28 atoma douleuoune apo tis 4 iouniou tou 2013 kai mexri twra den exoume parei oute miso eurw eimaste se kox se koinofelis ergasia tou politismou eimaste stin mko stiin unesco peiraiwn kai niswn gia ton voreio tomea sto mouseio goulandri stin kifissia mipws kserete tipota?giati to upourgeio mas leei pws o fakelos tis unesco eine olla mia xara alla entoli akomi o upologos den exei dwsei

    1. πως ειναι δυνατόν να γνωρίζουμε; το καλύτερο είναι να πάτε στη διαχειριστική αρχή να διαμαρτυρηθείτε. Κάνουμε προσπαθεια ως άνεργοι και εργαζόμενοι σε αυτά τα προγράμματα να ξεκινήσουμε εκ νεου τις διαδικασίες της συνέλευσης μας. Ημερομηνίες στο blog μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *