Ψήφισμα ενάντια στη φίμωση των κινηματικών μέσων αντιπληροφόρησης

 Η καταστολή των κοινωνικών αγώνων είναι μεθοδευμένη και στοχοθετημένη. Αφού επιτέθηκαν σε αντιφασίστες, καταλήψεις, απεργούς και ολόκληρα χωριά, στράφηκαν και στα κινηματικά μέσα αντιπληροφόρησης. Το Ράδιο Ένταση, ο 98fm και το Athens.indymedia αποτελούν φωνή όσων αντιστέκονται.

     Ο καθεστωτικός, αλλά και στρατευμένος στους νεοναζί ΣΚΑΪ προσπαθεί να φιμώσει τις ελεύθερες φωνές με ό,τι μέσο έχει. Χτυπώντας ταυτόχρονα και τα τρία αυτά μέσα ελεύθερης διακίνησης ιδεών, χτυπάει όλο το απελευθερωτικό κίνημα. Έτσι, μετά από μήνυσή του και εισαγγελική παρέμβαση, διακόπηκαν η παροχή ρεύματος. Κανένας όμως δε θα ποδοπατήσει τα κινηματικά μέσα αντιπληροφόρησης, γιατί πάντα θα ξεφυτρώνουν εστίες αυτονομίας σε πείσμα των καταπιεστών.

     Ως «Συνέλευση Ανέργων/Εργαζομένων στην Κοινωφελή Εργασία» δηλώνουμε τη στήριξή μας στο Ράδιο Ένταση 100,1 fm, τον 98fm και το Athensindymedia και υπερασπιζόμαστε την ελευθερία στη διακίνηση των ιδεών και του λόγου, της έκφρασης και της πληροφορίας και εντέλει, της ίδιας της ζωής.

Συνέλευση Ανέργων/Εργαζομένων στην Κοινωφελή Εργασία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *